fredag den 1. februar 2013

Grønt

 Jeg spiser meget grønt. Både til frokost og aftensmad. Gerne grove salater. Fyldige salater. Lette salater. Salater, der gerne må bære præg af årtiden.
I går fik vi en let pastaret med en salat.
Lad mig sige det lige ud, køleskabet bar præg af, at det var den sidste dag i måneden... Men fik da snittet en yderst velsmagende salat sammen, af rosenkål, grønkål, avocado og ristede solsikkekerner.

For mig at se, handler en god salat om bare 3 ting;  ingrediensser, udskæring og dressing.
Dressing. Leg med din dressing- forsøg dig frem, smag og smag og smag. Brug forskellige olier og eddiker. Brug surt og sødt. Salt og bittert. Prøv dig frem. Leg. Smag.
Mad er brændstof. Ikke bare for kroppen med også for sjælen.
Så lad maden være dig en glæde.

8 kommentarer:

  1. Kære Miri
    Jeg er vild med din mad ....
    Og jeg ved du er rigtig god til at få det lækreste ud af tøm køleskabet
    Sender dig et stort fredagskram

    SvarSlet
    Svar
    1. Du må snart komme forbi og få lidt mad :)

      Slet
  2. Jeg kunne ikke leve uden salat og grønt og kål og gode olier og.. og.. og :)

    SvarSlet
  3. Salat er fantastisk deilig..jeg tror maten er vår medisin, både for kropp og sjel.;)Fredagshilsen fra Else Britt:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tror jeg også på !
      Og vi skal også huse på at forkæle vores sjæl med en kage :)

      Slet
  4. Mmmmmm kage.... ok, jeg er nu også glad for salat. Forstår ikke når folk kan leve helt uden grønsager.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg går ind for en diæt af BÅDE kage og grønsager :)

      Slet