torsdag den 15. november 2012

Striber

Bolchestribede rødbeder i den blå/hvid stribede skål.
Pænt.
Rødbederne venter på at komme i en 200 grader varm ovn, hvor de skal bage til de får, næsten, sorte ender.
Så smager de nemlig bedst. Synes vi, der bor her.
Inden de ramte den varme ovn, er de blevet vendt med olivenolie, balsamico eddike, frisk timian og salt.
Vist nok også lidt sort peber.
Mums.

28 kommentarer:

  1. Åh, det lyder vel nok lækkert - skal prøves her :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. God fornøjelse- enkelt men smager dejligt :)

      Slet
  2. Høres deilig ut..og så nydelige farger.:)Hilsen Else Britt:)

    SvarSlet
  3. Sjovt, det er kun lykkedes mig at finde de bolchestribede en gang, så bryd sammen og tilstå hvor de er købt ???

    Jeg spiser dem mest rå i salat, så vil også prøve at bage dem i ovnen.

    God torsdag til dig, Kære Miri

    Kh. Lis

    SvarSlet
    Svar
    1. De er nemlig så fine- og er gode at bruge rå, fordi de er smukke, men også fordi de ikke "smitter af" som de mere almindelige rødbeder jo gør.
      Jeg køber den på grønsagsudsalget ved Grantoftegård i Ballerup, Sjælland, Danmark :)

      Slet
  4. Det har jeg aldrig set før ...
    De er sørme fine :)
    Torsdags kram til dig

    SvarSlet
    Svar
    1. De er nemlig så fine :)
      Jeg har også set dem i Irma.

      Slet
  5. Svar
    1. Jeg bliver glad når mad kan være pænt, smage forrygende og så også være hamrende sundt :)

      Slet
  6. Uhmm, hvor ser de lækre ud. Et kort øjeblik troede jeg, at det var julebolsjer :) med peber! Og hvorfor ikke, du er jo noget avanceret i madlavningens kunst :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha, ja, de ligner næste Polka stribede bolcher ,)

      Slet
  7. Smukt med smukt på! Jeg er vild med de sprælske beder, de er yndlings i både smag og smukhed. Den blåstribede smag fuldender looket, smuk mad i sandhed. :) Ha' en rigtig god dag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er måske lidt fjollet, men jeg bliver glad af sådan noget mad :)

      Slet
  8. Lækker opskrift♥ Ha en dejlig dag!! Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var godt du kan lide den :) Og i lige måde !

      Slet
  9. Velbekomme til jer. Og mad spises også med synet, så det er dejligt, når farverne og mønstrene er så flotte. Go' aften.

    SvarSlet
    Svar
    1. At spise er nemlig en sanseoplevelse, så alle sanser skal i brug .)

      Slet
  10. Fristende at se på ... Jeg vidste slet ikke sådanne fandtes, rødbeder er RØDBEDE farvede, ikk´ ?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jo, det kan de også være :) Men for at gøre forvirringen total, findes de også i gule .)

      Slet
  11. Svar
    1. jeg holder af at bage mine rodfrugter, og rodfrugter er jo årstidens grønsager sammen med kål :)

      Slet
  12. Hvor er de fine, de rødbeder. Og du fortæller, at de ikke smitter af som de "rigtige". De skal prøves!
    Jeg elsker rå rødbeder, ja jeg gør. Men ikke at hele køkkenet er mørkerødt bagefter.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemlig, de er gode, når al dens farve ikke lige er ønskelig .)

      Slet
  13. Uhm.. næsten sorte rødbeder i en ovn.. Jeg må se at finde min madlavningsmojo frem igen. Den er lidt forsvundet. Lige nu. Men den kommer vel igen :)

    SvarSlet
  14. Det går ofte op og ned med de der mojos :)

    SvarSlet