tirsdag den 4. september 2012

Friland

 Friland og friland- i hvert tilfælde ude i den fri og friske luft.
Frisk og frisk- i hvert tilfælde uden på Altanen.
I jord.
Karse sået i jord.
Det gror som ukrudt og smager skønt.
Som karse, groet på vat indendørs - og dog.
Har en mere peberagtig smag.
Måske lidt mere mild end almindelig karse, der har groet i et køkkenvindue.
God afgrøde, når man har høstet det der groede før.
Her var det vist koriander, de er spist og frøene høstet.
Nu gror frilandskarsen, som blev den betalt for det.

7 kommentarer:

  1. Jeg elsker karse og har det altid, dog ikke på friland - godt du har en dejlig altan :-)

    SvarSlet
  2. Å..det var flott karse, en nytelse og glede med slike godsaker på altanen!:)Hvordan bruker du karse?Jeg har brukt det på brødmat, men det kan sikkert brukes til andre ting også?Ønsker deg en deilig tirsdag!:)Hilsen Else Britt

    SvarSlet
  3. Bliver det kæmpestort? frodigt ser det ud og sundt :-)
    Kh.

    SvarSlet
  4. Godt skabelon, jeg kan lide, mange tak.

    SvarSlet
  5. Kære Madame; ja, den Altan redder mig for total længsel efter jord:)

    Kære Humlehagen; jeg bruger i salat, i æggekage, på brød - ja, som en krydderurt:)

    Kære Margith, jeps ! Den bliver stor :)

    Kære billige brudekjole, tak:)

    SvarSlet
  6. Tack så mycket:)

    Härligt med gröna fingrar!

    Kram

    SvarSlet