tirsdag den 3. april 2012

Mandags Glæde

Perlebyg, svampe, ærter, hvidløg, løg, timian, bouillon,hvidvin, bredbladet persille og en gavmild håndfuld parmesan.

10 kommentarer:

  1. Det lyder vel nok lækkert! Skal bestemt prøves også her :-)

    SvarSlet
  2. En gavmild håndfuld parmesan. Et poetisk måltid. Lækkert! :)

    SvarSlet
  3. Kære Madame, jeg elsker virkelig Perlebyg :-)

    Kære Megan, tak :-) Det var i hvert tilfælde fuld af smag:-)

    SvarSlet
  4. Uh, ku' godt lige bruge en doggy-bag!!

    SvarSlet
  5. Kære Loppe-Shoppe, :-) Faktisk smager det godt dagen efter:-)

    SvarSlet
  6. Mums... Det var vist lige inspirationen til vores middagsmad... Knus

    SvarSlet
  7. umn! Det er jo næsten en vinterret, men jeg kan også spise ris-korn-speltotto hele året rundt!

    SvarSlet
  8. Kære Jeanette Mariae, det var dejligt at kunne inspirere :-)

    Kære Marian,Jeg besluttede at ærterne gjorde den forårs argtig :-) Men kan spise det ALTID :-)

    SvarSlet
  9. ......vi må da virkelig snart indtage et måltid sammen........er også skudt i perlespelt.....:-)

    SvarSlet
  10. Kære bruunsbolig, det kunne være mig en stor glæde :-) God påske !

    SvarSlet