onsdag den 26. oktober 2011

AftensMad

 Et netfuld små, faste rosenkål.


Belugalinser, Elstar æble, persille, dressing - Færdig !
Vi fik også fisk.
Enkelt og dog så lækkert.

10 kommentarer:

  1. elsker rosenkål, en overset grønsag som bare skal tilberedes ordenligt og ikke koges til bitterlighed! mums!

    SvarSlet
  2. super lækkert ser det ud :o) og så med fisk :o) uhmmmm
    kram♥ og go blæsevejrsonsdag

    SvarSlet
  3. Kære Line, jeg er helt enig :-)

    Kære Marlene, tak :-)

    SvarSlet
  4. Ja, der behøver ikke mange ingredienser til en lækker ret.
    Det ser enormt lækkert ud.

    SvarSlet
  5. Det ser lækkert ud - sundt, smukt og nærende.

    SvarSlet
  6. Kære Sonnie, nej, og det er det der fascinerer mig vildt :-)

    Kære Madame, denne salat var bare så fin :-)

    SvarSlet
  7. .....lækkert......hvornår skal vi lave mad sammen? :-)

    SvarSlet
  8. Der er virkelig gået rosenfarve i rosenkålene (c: Skønt billede.

    SvarSlet
  9. Kære bruunsbolig, det kunne faktisk være sjovt:-) Eller, du kunne skabe maden og jeg kunne sidde ved siden af, gerne med et lille glas og snakke :-)

    Kære Sidse; Lys gør meget :-)

    SvarSlet