søndag den 5. september 2010

Til den søde tand


En håndfuld grovvalsede havregryn, et par håndfulde græskarkerner, lidt akacie honning- bare til at vådte og binde sammen.
Klap det i facon på en bageplade- skær evt til stænger eller firkanter eller hvad du nu lyster.
Ca 15 min ved 175 grader.
Det smager MEGET godt !

21 kommentarer:

  1. Det lyder som en sund snack! :-)

    Nyd din søndag!

    SvarSlet
  2. MUMS Miri
    Den tror jeg skal prøves!
    Du er super med det der opskrifter!
    Rigtig god søndag til dig!
    I dag vil jeg bruge dit budskab fra i går !
    Kærligst Heidi
    Ps tornadoen har lagt sig igen :)

    SvarSlet
  3. Lækkert.
    God søndag til dig :-)

    SvarSlet
  4. Øj, jeg ærger mig over ikke at have flere havregryn i huset. Og jeg har 4 dage, hvor dankortet ikke må svinges. (Sådanne dage har jeg, for at spare...)
    Jeg for lyst til at sige "ACIOUGHT"

    SvarSlet
  5. Kærer Megan; Og det smager altså ret dejligt :-) Jeg vil nyden min Solskins Søndag og håber du gør det same :-)

    Kære Heidi; Jeg bliver helt glad når du skriver det !- Mine børn og min veninde brokker sig nemlig altid over, jeg IKKE duer til opskrifter :-)
    Godt tornadoen er drevet over- det kan være meget anstregnende med disse hvivlevinde i længere tid - hi hi :-)

    Kære Margith; Og du sidder sikker i dit dejlige drivhus og drikke kaffe - suk :-)

    Kære Sidse; Respekt ! Ingen indkøb i 4 dage ! Måske noget jeg burde prøve...
    Der er bare ting jeg ikke kan leve foruden- f.eks havregryn :-)

    SvarSlet
  6. Mums det ser og lyder lækkert ud. Det må prøves en dag :)
    Har lige fundet din blog, og sidder bare her og sluger det ene indlæg efter det andet. Jeg kan godt li den måde du skriver på - og de smukke billeder :)
    God karma-søndag

    SvarSlet
  7. Uhmm, lyder som noget jeg MÅ afprøve :-) Tak fordi du deler!
    Skøn søndag til dig.

    SvarSlet
  8. Kære Mama-T; 1000 tak:-) Jeg er glad for du skriver en hilsen. Nu kan jeg så finde dig :-)

    Kære Gitte; Og en solskins en af slagsen til dig :-)

    SvarSlet
  9. Det må simpelthen prøves. De ser rigtig gode ud, og et pift til madpakken.
    God søndag.

    SvarSlet
  10. Kære Sonnie ; De sørme også gode ! Og faktisk endnu bedre i dag end i går, da jeg lavede dem. Måske man også kunne lave dem med let knuste mandler ...

    SvarSlet
  11. Uhm, hvor lyder det lækkert, Miri - tak for opskriften, det skal prøves her hos os!

    SvarSlet
  12. Ummm lækkert lækkert ;-)
    ... jeg er een af dem med både havregryn og grønne frøer i huset ;-)

    KH Siffe

    SvarSlet
  13. Velbekommen , kære Madame :-)

    Kære Siffe; Hi hi- der er bare nogle ting man bare MÅ ha i huset :-)

    SvarSlet
  14. Lækkert - er nu ikke sikker på, jeg kan finde ingredienserne i dette rod..

    SvarSlet
  15. De må prøves - måske med agavesirup....der har et meget lavt glykæmisk index, men samme søde som akaciehonning...Yum,yum.

    God søndag til dig søde...:-))

    SvarSlet
  16. Kære Lavendel; Det må vente :-) Tænk, hvor bliver det fint , der ovre på LavendelGården.

    Kære Camilla; Ok- ja, prøbv med agave- det har jeg aldrig smagt. Men der går nu ikke voldsomme mængder til. Jeg må vist prøve den der Agave :-)

    Kære Maria; Og det smager endnu bedre :-)

    SvarSlet
  17. det må jeg prøve en dag, ser lækkert ud Miri. -Som altid når du viser mad frem på din blog!!!

    SvarSlet
  18. Kære Gaia; Tak- jeg er glaf for at det ser lækkert ud, for jeg vil jo så gerne dele min begejstring:-)

    SvarSlet
  19. Nøj det skal vi da prøve.. det ser helt vildt lækkert ud... Knus fra C

    SvarSlet
  20. Kære Christina; Det synes jeg også I skal :-)

    SvarSlet